top of page

EVENEMENTEN

Samen creëren we gezellige en waardevolle familiemomenten

GEPLANDE EVENEMENTEN

Op zondag 2 oktober organiseren we onze eerste openvelddag waarbij u een rondleiding op het veld krijgt, inzage in onze werking en visie voor de toekomst. Inschrijven kan via het evenement op facebook

VERLOPEN EVENEMENTEN

IMG_20220522_134526.jpg

De "Kringlooptuindag" kon de afgelopen 2 jaar niet plaatsvinden vanwege Covid. Deze lente werd er met veel enthousiasme en inzet een nieuwe editie georganiseerd en daar kon Bioberg natuurlijk niet op ontbreken. De dag stond in het teken van duurzame en ecologische projecten. We hadden talloze inspirerende ontmoetingen en deden interessante ideeën op. We willen de organisatie dan ook van harte bedanken voor deze prachtige dag en hopen er volgend jaar opnieuw bij te mogen zijn!
 

Bioberg staat ook voor lokale economie. Dus sloegen we eind 2021 de handen in elkaar met een onverwachte, maar zeer lokale partner in Everberg; So Suply.
Als lokale, jonge onderneemster zet Steffi graag nieuwe projecten zoals de onze in de spotlight en dus organiseerden we samen een Kerstpop-up. Je kon er terecht voor huisgemaakte gluhwein, warme chocolademelk en pompoensoep van eigen teelt. De pop up gaf ons de mogelijkheid om ons project toe te lichten aan de lokale gemeenschap, die kwam om te genieten van de prachtige lichtstoet of een latenight-shopping bij So Suply. Gezelligheid ten top!

bottom of page